DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
19. februārī, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

Pieaugušo izglītības platforma EPALE – jaunā vizuālā veidolā

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Eiropas pieaugušo izglītības e-platformā EPALE ir veikti vizuāli un funkcionāli uzlabojumi, piešķirot tīmekļvietnei mūsdienīgāku izskatu un padarot to par lietotājiem draudzīgāku vietni. Platforma jaunā veidolā skatāma jau no 2020. gada 19. februāra līdzšinējā adresē https://epale.ec.europa.eu/lv.

Lai atvieglotu platformas izmantošanu, ir samazināts satura sadaļu skaits – līdzšinējo 8 bloku vietā jaunākais saturs izvietots 4 sadaļās – ziņas, emuāri jeb blogi, diskusijas, resursi. Tādējādi katrs lietotājs var ērti atlasīt sev interesējošas publikācijas.

Atverot EPALE platformu, sākotnēji vienmēr atvērsies jaunumu sadaļa ar četrām aktuālākajām ziņām.

Notikumu kalendārs jaunajā tīmekļvietnes variantā ir ieguvis fiziskam kalendāram līdzīgu izskatu. Aktuālajā tīmekļvietnes versijā tas ir iestrādāts kā atsevišķa funkcija, kas iezīmē tuvākos pasākumus. Lietotājs, klikšķinot uz noteikta datuma kalendārā, var skatīt attiecīgās dienas pieaugušo izglītības notikumus visās Eiropas valstīs.

Izglītības un zinātnes ministrijas Erasmus+ projekts “EPALE Nacionālais atbalsta dienests” nodrošina EPALE darbību latviešu valodā, veicinot nacionālā satura veidošanu, nodrošinot diskusiju un pieredzes apmaiņas vidi Latvijas pieaugušo izglītības profesionāļiem kā valsts mērogā, tā arī starptautiski.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI