DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
19. februārī, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ekonomika

Aicinām uzņēmējus apmeklēt Kurzemes biznesa klubu Kuldīgā “Enerģija tavam biznesam”

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Latvijas lielākā uzņēmēju biedrība Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera sadarbībā ar AS Swedbank un Kuldīgas novada pašvaldība aicina interesentus reģistrēties Kurzemes biznesa kluba pasākumam “Enerģija tavam biznesam” Kuldīgā, kas notiks 4.martā, restorānā “Bangert’s”, Pils ielā 1, Kuldīgā, lai iedvesmotu un izglītotu uzņēmējus.

Šoreiz Kurzemes biznesa klubs tiks veidots kā četru interesantu prezentāciju un diskusiju cikls, lai klātesošajiem dotu gan noderīgus padomus, gan arī iedvesmotu turpmākajiem darbiem. Pasākumu atklās Kuldīgas novada domes priekšsēdētāja Inga Bērziņa.

Ar prezentāciju “5 tendences, kas ietekmēs biznesu turpmākajos 5 gados” uzstāsies AS Swedbank Uzņēmumu naudas pārvaldības speciāliste Liene Kirma, savukārt LTRK Kurzemes nodaļas vadītājs Ralfs Minkevičš, stāstīs par kompleksā mārketinga praktiskajiem piemēriem un to, kā un kādas biznesa tīklošanas platformas var veicināt uzņēmējdarbību.

Par to kā klienta acīs no pārdevēja kļūt par uzticamu padomnieku runās pārdošanas apmācību un konsultāciju uzņēmuma “Alpha Partners” vadītājs Guntars Logins, savukārt ar prezentāciju “Bizness bez rozā brillēm. Uzzini kā sagatavot sava biznesa ekspress analīzi” uzstāsies finanšu eksperts ar 15 gadu pieredzi, uzņēmējs Artūrs Geisari. Noslēgumā klātesošie aicināti tīkloties neformālā gaisotnē.

Plašāka informācija par pasākumu www.chamber.lv, reģistrācija tiešsaistē, izmantojot linku https://www.mitto.me/preview/ltrk-kbk-kuldiga/register

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI