DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
18. februārī, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Noziedzība

Valsts policija par zādzībām no dzīvokļiem un pagrabtelpas aizturēja divus vīriešus

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Šī gada 13. februārī Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas pārvaldes amatpersonas aizdomās par zādzību sēriju no dzīvokļiem un pagrabtelpas aizturēja divus vīriešus. Vairāku kratīšanu laikā likumsargi atrada un atsavināja zagtās mantas, kurām šobrīd meklē īpašniekus. Valsts policija aicina apskatīt izņemto mantu fotogrāfijas un atsaukties to likumīgos īpašniekus, zvanot policijai pa tālruņa numuru 67086925, 25496829, 67086931 vai 110.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas pārvaldes 2. biroja amatpersonas aizturēja divus vīriešus aizdomās par zādzību sēriju no dzīvokļiem un pagrabtelpas Teikas un Ķengaraga mikrorajonos, Salaspilī un tās apkaimē, kas tika izdarītas laika posmā no 2019. gada 12. decembra līdz 2020. gada 2. februārim.

Policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka vīrieši dzīvokļos un pagrabtelpā iekļuva, pārkniebjot balkonu/lodžiju restes ar knaiblēm un atspiežot balkonu/lodžiju durvis.

Likumsargi veica kratīšanas aizturēto vīriešu dzīvesvietās un uzturēšanās adresēs, kuru laikā atrada un atsavināja nozagtās mantas, kas tika atdotas īpašniekiem, kā arī citas mantas, kas, iespējams ir zagtas un kurām šobrīd tiek meklēti īpašnieki.

Aizturētie vīrieši ir dzimuši 1974. un 1980. gadā un iepriekš nonākuši policijas redzeslokā gan par zādzību izdarīšanu, gan par noziedzīgu nodarījumu izdarīšanu, kas saistīti ar nelikumīgu narkotisko vielu apriti.

Vienam no aizturētajiem vīriešiem tiesa piemēroja drošības līdzekli apcietinājumu, savukārt otram – ar brīvības atņemšanu nesaistīti drošības līdzekli.

Valsts policija aicina iedzīvotājus apskatīt atsavināto un neatpazīto mantu fotogrāfijas un atsaukties to likumīgos īpašniekus, zvanot pa tālruņa numuru 67086925, 25496829, 67086931 vai 110.

Izņemto mantu fotogrāfijas pieejamas šeit: https://www.dropbox.com/sh/scu8tokjg76umpu/AAC0CXvSFX87Yrj_GFxeWsLUa?dl=0

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI