DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
13. februārī, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

No 9.marta darbdienās Rīgas 67.pasta nodaļas darbalaiku pagarinās par vienu stundu

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Izanalizējot klientu paradumus un pasta pakalpojumu pieprasījumu, no 2020.gada 9.februāra tiek mainīts Rīgas 67.pasta nodaļas darbalaiks, katru darbdienu pagarinot nodaļas darbalaiku par vienu stundu, bet sestdienas turpmāk nosakot par brīvdienām.

Izmaiņas Rīgas 67.pasta nodaļas darbalaikā saistītas ar pasta pakalpojumu izmantošanas paradumiem šajā nodaļā, kas liecina, ka darbdienās nodaļu apmeklē ievērojami vairāk klientu nekā sestdienās, kad klientu plūsma nodaļā samazinās par vairāk nekā 60% salīdzinājumā ar darbdienām. Tādējādi nodaļas darbs sestdienās ir nerentabls un neatbilst pieprasījumam, kas vairāk orientēts uz apkalpošanas paplašināšanu tieši darbdienās.

Tāpēc no 9.februāra Rīgas 67.pasta nodaļa Slokas ielā 161 katru darbdienu pirmdienās–piektdienās pakalpojumus klientiem sniegs no plkst.8 līdz pat 20, tādējādi nodrošinot to apmeklētāju apkalpošanu, kas strādā atbilstoši tradicionālajam darbalaikam.

Informācija par plānotajām Rīgas 67.pasta nodaļas darbalaika izmaiņām izvietota nodaļas apmeklētājiem redzamā vietā, savukārt ikviens šīs nodaļas teritorijas iedzīvotājs par tām tiks informēts ar īpašu paziņojumu savā pastkastītē.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI