DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
11. februārī, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Skola

Zemkopības ministru Kasparu Gerhardu ēnos jaunieši no Latvijas reģioniem

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Trešdien, 12. februārī, Zemkopības ministrijā būs īpaša diena, jo “Ēnu dienas” jaunieši no Ventspils, Krāslavas, Salaspils, Rīgas un citām Latvijas vietām iepazīsies ar zemkopības ministra Kaspara Gerharda  darba ikdienu, iedziļināsies politikas un likumdošanas procesus, uzzinās, ka Latvijas lauksaimnieki, mežsaimnieki, zivsaimnieki un pārtikas ražotāji mūsdienās strādā ar modernākajām tehnoloģijām, kā arī piedalīsies svarīgu lēmumu pieņemšanā.

Ministrs Kaspars Gerhards ar savām ‘ēnām” diskutēs par zemkopības nozares aktualitātēm un atbildēs uz jauniešus interesējošajiem jautājumiem. Pēc tam jaunieši piedalīsies Zemkopības ministrijas, Latvijas Zinātņu akadēmijas un Latvijas Lauksaimniecības un meža zinātņu akadēmijas nodomu protokola parakstīšanā par lauksaimniecības un meža zinātnes ciešāku sadarbību.

Kad nodomu protokols ar zinātniekiem būs parakstīts, ministrs Kaspars Gerhards ar ēnām dosies uz Pārtikas drošības, dzīvnieku veselības un vides zinātniskais institūtu „BIOR”, kur būs liecinieki, kā zinātnieki, izmantojot jaunākās zinātniskās tehnoloģijas, gādā par pārtikas drošību un dzīvnieku veselību, kā arī seko līdzi Latvijas zivju populāciju stāvoklim.

Pēcpusdienā jaunieši kopā ar ministru dosies uz Latvijas Radio, kur sekos līdzi ministra dalībai tiešraides diskusijā raidījumā “Krustpunkti” par Zemkopības ministrijas nozares aktualitātēm.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI