DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
09. februārī, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts pārvalde

Drīzumā tiks izsludināti projektu konkursi četrās valsts budžeta programmās

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Drīzumā Sabiedrības integrācijas fonds (turpmāk- Fonds) izsludinās vēl četrus projektu konkursus. Par konkursa nolikumu apstiprināšanu lēma Sabiedrības integrācijas fonda padome, kura bija sanākusi uz ikmēneša sēdi šodien, 7.februārī.

Fonda padome 7.februāra sēdē skatīja vairākus jautājumus, bet viens no svarīgākajiem bija valsts budžeta programmu konkursa nolikumu apstiprināšana. Uz apstiprināšanu tika virzīti konkursa nolikumi sekojošās programmās:

1.      programmā “Atbalsts diasporas un Latvijas bērnu kopējām nometnēm”;

2.      programmā „Pilsoniskās līdzdalības veicināšanas programma diasporas NVO darbības atbalstam";

3.      programmā „Mazākumtautību un latviešu jauniešu sadarbības programma";

4.      programmā “Atbalsts medijiem sabiedriski nozīmīga satura veidošanai un nacionālās kultūrtelpas stiprināšanai latviešu valodā”.

Fonda padome vienbalsīgi - ar 9 balsīm PAR - apstiprināja izstrādātos konkursa nolikumus, tādejādi uzdodot Fondam uzsākt darbu pie konkursa posma organizēšanas.

Sabiedrības integrācijas fonda sekretariāts konkursus plāno izsludināt tuvākajā laikā, publicējot informāciju mājas lapā www.sif.gov.lv.

Fonda padomei tika prezentētas Sabiedrības integrācijas fonda prioritātes un sasniedzamie rezultāti, kā arī padome tika iepazīstināta ar 2020.gada darba plānu. Darba plāns tika veidots izanalizējot līdzšinējo darba modeli un izstrādājot ierosinājumus turpmākai darba uzlabošanai, efektivitātei. Padome atzinīgi novērtēja izvirzītās prioritātes un plānotos uzlabojumus Fonda darbībā, norādot, ka tie veicinās ne tikai sekretariāta iekšējo resursu un iespēju maksimālu izmantošanu, bet arī iestādes attīstību kā tādu.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI