DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
06. februārī, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ekonomika

Aicinām uzņēmējus apmeklēt “Vidzemes biznesa dienu” Valmierā

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Latvijas lielākā uzņēmēju biedrība Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera, AS Swedbank un Valmieras pilsētas pašvaldība  aicina uzņēmējus pieteikties apmeklēt “Vidzemes biznesa dienu”, kas notiks šā gada 18.februārī viesnīcā “Wolmar”, Tērbatas ielā 16A, Valmierā.

Dienas pirmajā daļā plānots seminārs “Vadītājs 21.gadsimtā – prasības un iespējas”, ko vadīs trenere Kristīne Joanna Golubeva. Savukārt pēc tam par Valmieras izvirzītajiem uzdevumiem un mērķiem 2020.gadam stāstīs domes priekšsēdētājs Jānis Baiks, kā arī Vidzemes plānošanas reģiona Attīstības padomes priekšsēdētājs Hardijs Vents. Pēc tam klātesošajiem būs iespēja uzzināt par Nacionālo attīstības plānu un atbalstu uzņēmējdarbībai, ko prezentēs Pārresoru koordinācijas centra vadītājs Pēteris Vilks.

Lai uzzinātu reģionālo uzņēmēju viedokli par nodokļu sistēmas paredzētajām izmaiņām, diskusiju ar biznesa pārstāvjiem veidos LTRK viceprezidente un nodokļu eksperte Elīna Rītiņa. Savukārt ar prezentāciju “Ko ekonomikas bremzēšanās nozīmē uzņēmējiem?” uzstāsies AS Swedbank vecākā ekonomiste Agnese Buceniece.

“Aicinām interesentus izmantot iespēju un apmeklēt pirmo Vidzemes biznesa dienu, jo plānojam noderīgas un uzņēmējdarbības attīstībai saistošas diskusijas un būs iespējams uzdot jautājumus zinošiem un pieredzējušiem ekspertiem,” saka LTRK valdes locekle Katrīna Zariņa, “šādi pasākumi turpmāk regulāri tiks rīkoti kā Vidzemē, tā visā Latvijā, lai tādējādi noskaidrotu reģionālo uzņēmēju aktualitātes un atbildētu uz viņiem interesējošajiem jautājumiem.”

Šīs būs pirmās Vidzemes biznesa dienas šajā gadā un formātā, tādēļ aicinām uzņēmējus izmantot iespēju un reģistrēties pasākuma apmeklēšanai līdz 13.februārim, izmantojot tiešsaistes linku:

https://www.chamber.lv/lv/events/2020/02/6146/event/4007

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI