DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
04. februārī, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

RNP valde no pienākumu pildīšanas uz pārbaudes laiku atstādina divus darbiniekus

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

SIA “Rīgas namu pārvaldnieks” (RNP) valde, saistībā ar Valsts policijas sākto kriminālprocesu par uzņēmuma pārvaldīšanā esošo daudzdzīvokļu māju liftu apkalpošanas līgumu, nolēmusi veikt visaptverošu auditu par šo pakalpojumu. Audita veikšana tiks deleģēta ārpakalpojumam. Papildus pieņemts lēmums uz pārbaudes laiku atstādināt no amata pienākumu pildīšanas RNP Tehniskās pārvaldes direktoru un Tehniskās pārvaldes Elektrosistēmu nodaļas vadītāju.

RNP valdes priekšsēdētājs Ernests Saulītis norāda: “Ja pastāv kaut mazākās bažas, ka RNP šo līgumu izpildes rezultātā ir kļuvis par krāpšanas upuri (zaudējis naudu, pārmaksājis par pakalpojumiem), uzņēmuma valdes uzdevums ir precīzi noskaidrot situāciju par šo iepirkumu, izvērtēt tā finansiālo ietekmi un iespējamās sekas. Mēs veiksim visas nepieciešamās procedūras, lai nepaliktu neatbildēti jautājumi. Ja uzdevuma izpildei būs nepieciešams atstādināt no pienākumu pildīšanas desmit, piecdesmit vai arī simts darbiniekus, tas tiks izdarīts.”

Šobrīd uzņēmuma rīcībā nav detalizētākas informācijas par pirmstiesas izmeklēšanas gaitu, tostarp par darbinieku aizturēšanu.

SIA "Rīgas namu pārvaldnieks" ir Latvijas lielākais namu apsaimniekošanas uzņēmums. Tas tika izveidots, apvienojot 15 pašvaldības namu pārvaldīšanas kapitālsabiedrības, lai nodrošinātu daudzdzīvokļu dzīvojamo māju pārvaldīšanu pēc vienotiem principiem un uzlabotu pašvaldības kā dzīvojamo māju pārvaldnieka sniegto pakalpojumu kvalitāti. Uzņēmums apsaimnieko 4200 ēkas, kurās pakalpojumus saņem gandrīz 170 000 klientu.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI