DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
03. februārī, 2020
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ekonomika

Aicinām uzņēmējus uz diskusiju ar R. Nemiro Kurzemes Biznesa kluba ietvaros

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Latvijas lielākās uzņēmēju biedrības Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) Kurzemes reģiona nodaļa sadarbībā ar AS Swedbank un Tukuma novada Domi aicina uzņēmējus apmeklēt Kurzemes Biznesa kluba pasākumu Tukumā, lai kopā ar ekonomikas ministru Ralfu Nemiro diskutētu par aktualitātēm, tostarp ēku siltināšanu un reģionālo dzīvojamā fonda atjaunošanu.

Kurzemes Biznesa kluba šā gada otrais pasākums notiks 5.februārī, SIA “TELMS” konferenču zālē, Smārdes ielā 3, Tukumā. Pasākumu ar uzrunām atklās R.Nemiro, Tukuma novada Domes priekšsēdētājs Normunds Rečs, kā arī LTRK valdes priekšsēdētājs Jānis Endziņš. Pēc tam par Tukuma novada izaicinājumiem biznesa vides attīstībā stāstīs Tukuma novada Domes uzņēmējdarbības veicināšanas speciālists Artūrs Doveiks, bet pēc tam ar prezentāciju “Ilgtspēja: transformācijas un iespējas biznesā” uzstāsies AS Swedbank Uzņēmumu piedāvājumu stratēģijas izstrādes pārvaldes projektu vadītāja Irina Kuzmina.

Kurzemes Biznesa kluba otrajā daļā, ko moderēs Tukuma uzņēmēju kluba valdes loceklis un Kurzemes reģiona padomes loceklis Māris Birzulis, plānota paneļdiskusija, lai kopā ar R.Nemiro, J.Endziņu, “Mana aptieka” vadītāju Agnesi Riteni un AS Swedbank Uzņēmumu apkalpošanas daļas reģiona vadītāju Artūru Reteno diskutētu par to, vai vēja parki ir nacionālās nozīmes objekti, kā attīstīt dzīvojamo fondu ārpus Rīgas, kā arī par energoefektivitāti. 

“Solās būt interesanta diskusija, jo šīs ir Latvijas biznesa vidē ļoti aktuālas tēmas. Apsveicami, ka ekonomikas ministrs Ralfs Nemiro atrod iespējas tās nepastarpināti apspriest pa tiešo arī ar Kurzemes reģiona uzņēmējiem”,” saka LTRK valdes priekšsēdētājs J.Endziņš.

Pēc paneļdiskusijas plānota arī neformālā daļa ar tīklošanos, aicinot uzņēmējus dibināt savstarpējus kontaktus. Programma un reģistrācija pieejama šeit: https://www.mitto.me/ltrk-kbk-tukums/pieteikties.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI