DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
31. janvārī, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ārlietas

ĀM starptautiskajā tūrisma izstādē-gadatirgū “Balttour 2020” piedalās trīspadsmito reizi

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

2020. gada 31. janvārī Ārlietu ministrijas valsts sekretāra vietnieks-administratīvais direktors Atis Lots piedalījās starptautiskās izstādes-gadatirgus “Balttour 2020” atklāšanā. Ārlietu ministrija izstādē pārstāvēta trīspadsmito gadu.

“Konsulārā dienesta ikdienas darbs apliecina, ka Latvijas ceļotāji arvien labprātāk dodas uz tālām un eksotiskām valstīm. Lai katrs Latvijas ceļotājs justos drošs savos ceļojumos, ministrijas stendā CEĻO DROŠI aicināsim pievērst īpašu uzmanību savai drošībai,” teica A. Lots.

Visās trīs izstādes dienās stenda apmeklētāji varēs uzdot jautājumus Latvijas Apdrošinātāju asociācijas pārstāvjiem un partneriem, kuri konsultēs par apdrošināšanas iespējām. Sestdien, 1. februārī, no plkst. 10.00‑14.00 Nacionālais Veselības dienests nodrošinās iespēju noformēt Eiropas Veselības apdrošināšanas karti (EVAK), kā arī no plkst. 14.00-18.00 Latvijas Zvērinātu notāru padome informēs par dokumentu sagatavošanu bērnu ceļošanai.

Starptautiskā tūrisma izstāde-gadatirgus “Balttour 2020” norisināsies no 31. janvāra līdz 2. februārim starptautiskajā izstāžu centrā “Ķīpsala”. Tas ir nozīmīgākais pasākums Baltijas valstu tūrisma nozarē ceļotājiem un profesionāļiem. Izstāde piedāvā plašas iespējas iegādāties ceļojumus uz teju 200 valstīm. Plašāka informācija atrodama šeit: http://www.balttour.lv/

Lai plānotais ceļojums izdotos, Ārlietu ministrijas mājaslapā var iepazīties ar 10 atgādinājumiem veiksmīgam ceļojumam.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI