DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
30. janvārī, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

No 3. februāra būvdarbu dēļ būs izmaiņas 9. autobusa maršrutā

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

„Rīgas satiksme” informē, ka no 2020. gada 3. februāra uz būvdarbu laiku, kas tiks veikti  uz satiksmes pārvada pār dzelzceļu pie Brasas dzelzceļa stacijas, būs izmaiņas 9. autobusa maršrutā.

9. maršruta autobusi:

  • virzienā no Abrenes ielas kursēs pa maršrutu līdz Miera ielai, tālāk pa Kluso ielu, tālāk pāri pagaidu dzelzceļa pārbrauktuvei pie Brasas dzelzceļa stacijas, tālāk pa Gaujas ielu un tālāk uz Mežaparku pa maršrutu;
  • virzienā no Mežaparka kursēs pa maršrutu līdz Gaujas ielai, tālāk pāri pagaidu dzelzceļa pārbrauktuvei pie Brasas dzelzceļa stacijas, tālāk pa Kluso ielu, Miera ielu un tālāk uz Abrenes ielu pa maršrutu.

Būvdarbu laikā tiks atjaunota sabiedriskā transporta pieturvieta Klusajā ielā pie Klijānu ielas, taču tiks slēgta pieturvieta “Kazarmu iela” un “Brasas stacija” virzienā uz Mežaparku.

Plašāku informāciju par “Rīgas satiksmes” piedāvātajiem pakalpojumiem, maršrutu sarakstiem, biļešu veidiem un citiem jaunumiem var saņemt interneta mājaslapā www.rigassatiksme.lv vai sociālajos tīklos “twitter” un “facebook”. 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI