DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
29. janvārī, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

CSDP domnīcā vērtēs 2020. gada ceļu satiksmes drošības kampaņas

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Piektdien, 31. janvārī, plkst. 13:00 Ceļu satiksmes drošības padomes (CSDP) domnīcā vērtēs SM kapitālsabiedrību un citu institūciju 2020. gada ceļu satiksmes informatīvās drošības kampaņas, kā arī plānots diskutēt par priekšlikumiem pētījumam par “Vision Zero” (jeb Nulles vīziju) ceļu satiksmē.

Līdztekus diskusijai par kampaņām Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) pārstāvji iepazīstinās arī ar sagatavotajiem priekšlikumiem projektam, kura mērķis ir informēt ceļu satiksmes drošības politikas veidotājus par “Vision Zero”.

RTU 2020.gada decembrī Rīgā plāno rīkot starptautisku zinātnisko konferenci “Vision Zero for Sustainable Road Safety in the Baltic Sea Region”.

Domnīcā aicināti piedalīties Valsts policijas, Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju biroja,  VAS “Ceļu satiksmes drošības direkcija”, Transportlīdzekļu kontroles un sertifikācijas inspekcijas, VSIA “Autotransporta direkcija”, VAS “Latvijas Valsts ceļi”, kā arī pārstāvji no NVO, tai skaitā no vairākām auto asociācijām.

Uzziņa:

Ceļu satiksmes drošības padomes domnīca ir padomes izveidota, lai  tās ietvaros eksperti veiktu dažādu politikas risinājumu diskusijas un labākās prakses analīzi, kā arī nodrošinātu ceļu satiksmes drošības procesa nepārtrauktību padomes sēžu starplaikos. Šajā domnīcā sagatavotie un apspriestie starpnozaru jautājumi tiek virzīti konceptuālu lēmumu pieņemšanai padomē.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI