DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
20. janvārī, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības
1
1

Vecrīgā ceturto gadu notiek Riga Street food festival

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Vecrīgā ceturto gadu notika Live Rīga organizētais ielu ēdienafestivāls jeb Riga Street food festival. Sešpadsmit Rīgas restorānu šefpavāri bija izgājuši no siltajām restorānu telpām, lai pagatavotu savu interpretāciju par Latvijas street food. Pasākums notika Kaļķu un Vaļņu ielu krustojumā, sniedzoties līdz pat Līvu laukumam.

Šogad pavāru sagatavotos gastronomiskos piedzīvojumus uz ielām papildināja ielu mākslas performances.

Pasākumā piedalījās restorāni Aqua Luna, Centrālais Gastro tirgus, Čarlstons, Entresol, Ferma, Garage, Hercogs, Kolonāde. Mūsu stāsti.., Koya, Osta, OZO restorāns, Stage 22, Steiku haoss, St. Petrus, Tinto, Valmiermuižas alus vēstniecība Rīgā.

Šefpavāru piedāvājumā varēja nogaršot dambriedi pitas maizē ar Latgales salātiem, sinepju krēmu un žāvētu augļu-ķirbja čatniju,  grilētu foreles fileju ar vītinātām bietēm un ķimeņu-jogurta mērci, liellopa gaļas burgeru ar sutinātiem kāpostiem, gruboto ar dārzeņu sautējumu un garšaugu humusu, iesala brilē krēms un daudz citu ēdienu.

Riga Street Food Festival ir kļuvis par trakāko janvāra tradīciju, ko ik gadu apmeklē vairāki tūkstoši cilvēku. Tāpat šo notikumu novērtējuši gan pašmāju, gan starptautiskie konkursi, tostarp Best Event Awards World, kas 2018. gadā pasākumu atzina par trešo labāko publisko pasākumu pasaulē.

Labs saturs
1
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI