DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
14. janvārī, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

Aicina izvirzīt progresīvus dabaszinātņu un matemātikas skolotājus „Ekselences balvai”

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Latvijas Universitāte (LU) aicina skolēnus, vecākus, skolu vadības pārstāvjus un ikvienu citu izvirzīt izcilus matemātikas, fizikas, ķīmijas, bioloģijas skolotājus „Ekselences balvai”, līdz 21. janvārim aizpildot īsu elektronisko pieteikumu: ej.uz/pieteikt-skolotaju19.

Aicinām izvirzīt skolotājus, ar kuru darbu varam lepoties, kuri savās stundās māca skolēniem būt uzņēmīgiem un radošiem, rosina skolēniem darboties kā pētniekiem, izmantot informācijas tehnoloģiju priekšrocības, vada stundas arī ārpus klases, kā arī dalās savā pieredzē ar kolēģiem.

“Ekselences balva” ir skolotāju profesionālās meistarības apliecinājums – pasākums, kas plašākas sabiedrības vidū ļauj atklāt dabaszinātnēs un matemātikā patiesi izcilus skolotājus, kuri spēj veidot mācību procesu atbilstošu laikam. Vienlaikus tā ir platforma skolotājiem saistošu un oriģinālu ideju apmaiņai.

Labākie balvas pretendenti februārī tiksies finālā, lai apmainītos ar inovatīvām idejām, analizētu mācību situācijas, risinātu metodiskus uzdevumus, modelētu un vadītu nodarbības skolēniem. Dienas noslēgumā notiks svinīga apbalvošanas ceremonija, kurā tiks godināti visi finālisti.

1400 eiro katram balvas ieguvējam nodrošinās Latvijas Elektrotehnikas un elektronikas rūpniecības asociācija, Latvijas Ķīmijas un farmācijas uzņēmēju asociācija, AS „Latvijas valsts meži”.

Pasākumu „Ekselences balva” organizē LU Starpnozaru izglītības inovāciju centrs sadarbībā ar LU Fondu un Valsts izglītības satura centru.

„Ekselences balvas” nolikums un plašāka informācija atrodama LU Starpnozaru izglītības inovāciju centra interneta vietnē www.siic.lu.lv.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI