DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
14. janvārī, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Eiropas Savienība

Latvijā vizītē ieradīsies EK priekšsēdētājas vietniece demokrātijas un demogrāfijas jautājumos Dubravka Šuica

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

17. janvārī Latvijā vizītē ieradīsies Eiropas Komisijas priekšsēdētājas vietniece demokrātijas un demogrāfijas jautājumos Dubravka Šuica. Vizītes laikā Dubravka Šuica tiksies ar Valsts prezidentu Egilu Levitu un Ministru prezidentu Krišjāni Kariņu. Tāpat plānota priekšsēdētājas vietnieces tikšanās ar ekspertu sadarbības platformas “Demogrāfisko lietu centrs” pārstāvjiem un dalība Horvātijas prezidentūras ES Padomē atklāšanas pasākumā.

Līdz 15. janvārim nozaru speciālistiem, viedokļu līderiem, mediju pārstāvjiem un ikvienam interesentam vēl iespējams pieteikt savu dalību piektdien, 17. janvārī no 10:30 – 11: 30, notiekošajai diskusijai “Eiropa un Latvija ceļā uz demokrātijas stiprināšanu” ar EK priekšsēdētājas vietnieci Dubravku Šuicu un Saeimas Eiropas lietu komisijas priekšsēdētāju Vitu Andu Tēraudu.

Sarunas fokusā - sabiedrības iespējas iesaistīties lēmumu pieņemšanā un aktualitātes Eiropas Savienībā. Diskusija notiks angļu valodā ar tulkojumu latviešu valodā.  Reģistrācija un kafija no plkst. 10:00. Ierobežotā vietu skaita dēļ aicinām apstiprināt dalību elektroniski eudialogues@repute.lv vai zvanot pa tālruni +371 26364913. Dalība tiks nodrošināta tikai tiem dalībniekiem, kas iepriekš būs reģistrējušies. Diskusijas norises vieta: ALTUM Konferenču zāle, Rīgā, Doma laukumā 4.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI