DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
14. janvārī, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 11 izsaukumus

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no šī gada 13.janvāra plkst. 6.30 līdz 14. janvāra plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma 40 izsaukumus – 11 uz ugunsgrēku dzēšanu, 13 uz glābšanas darbiem, bet 16 izsaukumi bija maldinājumi.

Vakar plkst. 17.12 VUGD saņēma informāciju, ka Tukuma novada Pūres pagastā deg vienstāva neapdzīvota māja. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka notikuma vietā ar atklātu liesmu deg neapsaimniekota māja 130m2 platībā un šķūnis 20m2 platībā. Ugunsgrēks tika likvidēts plkst. 20.48.

Plkst. 4.28 tika saņemts izsaukums uz Siguldas novada Siguldas pagastu, kur dega dzīvojamās mājas veranda. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka notikuma vietā deg vienstāva dzīvojamās mājas veranda 8m2 platībā. Pirms VUGD ierašanās no viena mājas dzīvokļa evakuējās trīs cilvēki, vēlāk ugunsdzēsēji glābēji evakuēja vēl četrus cilvēkus. Veicot apsekošanu, tika noskaidrots, ka abos mājas dzīvokļos nebija uzstādīti dūmu detektori. Ugunsgrēks likvidēts plkst. 6.26

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji devās uz vairākiem izsaukumiem, kur dega atkritumi, vieglā automašīna, dūmvadā dega sodrēji, bez uzraudzības uz ieslēgtas plīts atstāts piededzis ēdiens, jumta siltinājums un šķūnis.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI