DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
13. janvārī, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Ar iedzīvotājiem pārrunās 40.autobusa maršruta slēgšanu

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Saistībā ar iedzīvotāju sūdzībām par 40.autobusa maršruta slēgšanu, otrdien, 14.janvārī, plkst. 12.30, Rīgas pilsētas izpilddirektors Juris Radzevičs aicinājis uz tikšanos Rīgas iedzīvotāju iniciatīvas grupas “40.autobuss” pārstāvjus, lai klātienē pārrunātu šo jautājumu.

Tikšanās laikā iniciatīvas grupu “40.autobuss” pārstāvēs Ilona Beierbaha un Ilze Auliciema, kā arī aktīvisti Ilma Rugāja un Arnis Rugājs. Tāpat uz tikšanos aicināti arī Rīgas domes Satiksmes departamenta un SIA “Rīgas satiksme” pārstāvji.

Interesentus, kas vēlas piedalīties sarunās, šīs dienas laikā aicinām pieteikties pa e-pastu: juris.radzevics@riga.lv

Tikšanās notiks Rātsnamā, 428.telpā. Pēc tikšanās – ap plkst. 13.30 -  tās dalībnieki atbildēs uz žurnālistu jautājumiem.

Jau ziņots, ka no šā gada 2. janvāra 40. autobusa maršrutu “Jugla – Ziepniekkalns”  aizstāj jauns 4. trolejbusa maršruts. Lēmums par 40. autobusa maršruta “Jugla – Ziepniekkalns” aizstāšanu ar jaunu 4. trolejbusa maršrutu pieņemts, jo tādējādi pilsētas centra daļā tiks samazināts gaisa piesārņojums, ko rada autobusi, un izmaiņas ļaus optimizēt dažādus uzņēmuma resursus.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI