DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
13. janvārī, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības
1
1
1
1

Izsaki viedokli par Rēzeknes pilsētas zīmola vizuālās identitātes idejām

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Rēzeknes pilsētas dome, turpinot darbu pie atjaunota pilsētas zīmola izstrādes, aicina iedzīvotājus iesaistīties, izvērtējot un izsakot viedokli par Rēzeknes pilsētas zīmola vizuālās identitātes radošā koncepta darba procesu.

Atgādināsim, ka 2019. gada vasarā sadarbībā ar uzņēmumu “The Weekend” tika uzsākts darbs pie Rēzeknes pilsētas zīmola izstrādes. Lai apkopotu pēc iespējas vairāk informācijas, tika pētīti pilsētas attīstības dokumenti, analizēti iepriekš veikto sabiedrisko aptauju rezultāti, vairāki Rēzeknē strādājoši dažādu jomu speciālisti tika aicināti uz intervijām un darba sesijām, kā arī ikviens varēja piedalīties aptaujā, lai apkopotu vērtības, kuras izceļ paši Rēzeknes iedzīvotāji.

Ņemot vērā iegūtos rezultātus, ir izstrādāti vairāki Rēzeknes pilsētas zīmola vizuālās identitātes radošā koncepta virzieni. Uzsvērsim, ka tie vēl nav gala varianti, bet gan tikai idejas. Tāpēc ir ļoti svarīgs iedzīvotāju viedoklis, kuru aicinām izteikt lapā https://rezekneszimols.lv/ līdz 19. janvārim.

Esiet aktīvi, jo jūsu viedoklis ietekmēs mūsu pilsētas vizuālo identitāti!

Labs saturs
1
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI