DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
07. janvārī, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Aizvadīts Vladimira Klosa piemiņas turnīrs futbolā

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Š.g. 4.janvārī Rēzeknē, Valsts robežsardzes koledžas Profesionālās un taktiskās apmācības centrā aizvadīts Vladimira Klosa piemiņas turnīrs futbolā (telpās).

Turnīrā piedalījās sešas komandas: Valsts robežsardzes, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta, Rēzeknes bērnu un jaunatnes sporta skolas, „ŠELLAT” un Rēzeknes novada komandas.

Pirms turnīra Rēzeknes vecticībnieku kapos notika piemiņas brīdis un ziedu nolikšana pie Vladimira Klosa kapa.

Vladimirs Kloss bija persona ar augstu iniciatīvu, atbildību, izcilām organizatora un darba spējām, veicot plašu sporta popularizācijas darbu, nodrošinot starptautisku, Iekšlietu ministrijas, Valsts robežsardzes un Valsts robežsardzes koledžas sporta pasākumu plānošanu, organizāciju un vadīšanu, kā arī Valsts robežsardzes koledžas sporta mācību bāzes pilnveidošanu. Viņa iniciatīva bija augsti vērtējama, sagatavojot Valsts robežsardzes koledžas un Valsts robežsardzes izlases komandas dalībai Valsts robežsardzes, Iekšlietu ministrijas, kā arī dažādās starptautiskajās sacensībās, kurās tika izcīnītas daudzas godalgotas vietas un iegūti daudzi čempionu tituli. 

Turnīrā 1.vietu izcīnīja Valsts robežsardzes komanda, 2.vietu – Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta komanda un 3.vietu – „ŠELLAT” komanda.

Par labāko turnīra vārtsargu atzīts – A.Solims (Valsts robežsardze), par labāko aizsargu – V.Aguls („ŠELLAT”), par labāko uzbrucēju – J.Halimons (Valsts robežsardze) un par rezultatīvāko spēlētāju – K.Grāveris (Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests).

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI