DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
07. janvārī, 2020
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Sibilla – 2020.gada pirmā valmieriete

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

6.janvārī Valmieras pilsētas pašvaldības domes priekšsēdētājs Jānis Baiks un Vidzemes slimnīcas valdes priekšsēdētājs Uģis Muskovs sveica 2020.gada pirmo valmierieti – meitenīti Sibillu – un viņas vecākus.

Valmierieši Aiga un Māris Kampenusi savā ģimenē sagaidīja meitenīti Sibillu 3.janvārī plkst.19.24. Sibilla ir veselīga, 56 centimetrus gara un nedaudz vairāk nekā 4 kilogramus smaga. Viņas vecāki pastāstīja, ka māsu mājās gaida un viņas vārdu ļoti cītīgi joprojām mācās brāļi Mariss un Kristers.

“Sveikt gada pirmo valmierieti vienmēr ir patīkams un skaists notikums, priecājamies, ka valmieriešu kļūst vairāk. Valmiera mērķtiecīgi tiek veidota par ģimenēm draudzīgu vietu, kur tām augt un attīstīties, tāpēc vēlu jūsu kuplajai saimei pilnvērtīgi izmantot pilsētas sniegtos pakalpojumus un infrastruktūru. Lai Sibilla aug stipra, vesela, dzīvespriecīga un enerģiska, kā arī Gaujas tuvums meitenei sniedz dabas mīlestību, bet vecākiem  vēlu pacietību, izturību un mīlestību,” sveicot gada pirmo valmierieti un viņas vecākus, vēlēja Valmieras pilsētas pašvaldības domes priekšsēdētājs Jānis Baiks.

Pirmajai 2020.gada valmierietei un viņas vecākiem Valmieras pilsētas pašvaldības domes priekšsēdētājs Jānis Baiks dāvināja zeltkaļa Mārtiņa Mikāna darbnīcā darinātu sudraba karotīti ar iegravētu Valmieras simbolu – izaugsmes medaļu, kā arī Valmieras sienas kalendāru un plānotājus 2020.gadam. Tāpat Sibillai dāvāta īpaša cepurīte Valmieras krāsās ar ieadītu pilsētas nosaukumu un latviešu spēka zīmēm. Cepurītes dāvināšana jaundzimušajiem valmieriešiem ir tradīcija, to saņem ikviens Valmieras Dzimtsarakstu nodaļā reģistrēts mazulis.        

Savukārt Vidzemes slimnīcas valdes priekšsēdētājs Uģis Muskovs pateicās Kampenusu ģimenei par uzticību jau trešo reizi Vidzemes slimnīcu izvēloties par vietu, kur pasaulē nākt viņu bērniem. Sibillas vecāki piebilda, ka viņi ir ļoti apmierināti ar atsaucīgo personālu un slimnīcā pieejamo pakalpojumu kvalitāti.

Jāpiemin, ka 2019.gadā Vidzemes slimnīcā pavisam piedzima 1131 bērniņš, no kuriem 222 bija valmierieši un starp tiem divi dvīņu pāri.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI