DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
30. decembrī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

“Rīgas satiksmes” padome apstiprinājusi uzņēmuma jauno valdi

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

“Rīgas satiksmes” padome, pamatojoties uz valdes atlases komisijas iesniegtajiem dokumentiem, šodien apstiprināja uzņēmuma jauno valdi. Turpmāk “Rīgas satiksmes” valdē darbosies Džineta Innusa, Elīna Epalte-Drulle, Inga Krūkle, Emīls Jakrins un Jānis Golubevs.

““Rīgas satiksmes” valdes locekļu atlases komisijas svarīgākie kritēriji, veicot konkursu un izdarot izvēli jaunajai uzņēmuma valdei, bija nodrošināt uzņēmuma darbības nepārtrauktību, kvalitātes vadību un risku vadību. Veicot valdes locekļu atlasi un intervējot potenciālos kandidātus, komisija vērtēja valdes profesionālās spējas kopumā, balstoties uz profesionalitātes, pieredzes un kompetences kritērijiem,” saka “Rīgas satiksmes” padomes priekšsēdētājs Rolands Klincis.

Uz pirmo valdes sēdi “Rīgas satiksmes” padomes locekļi jauno valdi plāno sasaukt kopā nākamā gada pirmajās darba dienās, kad arī tiks lemts par valdes darba uzsākšanu jaunajā sastāvā, kā arī valdes priekšsēdētāja apstiprināšanu.

Kā jau iepriekš ziņots, “Rīgas satiksmes” valdes nominācijas komisija darbojās šādā sastāvā: trīs “Rīgas satiksmes” padomes locekļi, trīs Rīgas domes pārstāvji un sociālais partneris.

Plašāku informāciju par „Rīgas satiksmes” piedāvātajiem pakalpojumiem, maršrutu sarakstiem, biļešu veidiem un citiem jaunumiem var saņemt interneta mājas lapā www.rigassatiksme.lv vai sociālajos tīklos „twitter”, „facebook”.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI