DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
Rīgas dome
Izglītības, kultūras un sporta departaments
30. decembrī, 2019
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Pasākumā “Rīgas sporta laureāts” sveiks galvaspilsētas labākos sportistus un trenerus

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Ceturtdien, 9. janvārī, VEF Kultūras pilī plkst. 19.00 sāksies “Rīgas sporta laureāts 2019” svinīgais pasākums, kurā Rīgas domes vadība un sporta pasaulē zināmas personības sveiks galvaspilsētas labākos sportistus, trenerus, komandas, kā arī suminās gada populārākā sporta pasākuma organizatorus. Balvu nominācijā “Par mūža ieguldījumu sportā” saņems ilggadējs handbola treneris un tiesnesis, daudzu handbolistu meistarības un talantu attīstītājs Harijs Čebrikovs.

Konkursa “Rīgas sporta laureāts” mērķis ir izvērtēt un apbalvot labākos galvaspilsētas sportistus, sporta komandas un trenerus par augstiem sasniegumiem un teicamiem rezultātiem sportā, kā arī sumināt vērienīgāko sporta notikumu organizatorus.

Svinīgajā pasākumā pasniegs balvas vairākās nominācijas: “Rīgas labākais sportists”, “Rīgas labākā sportiste”, “Rīgas labākais sportists ar īpašām vajadzībām”, “Rīgas labākā sporta spēļu komanda”, “Rīgas labākā komanda individuālajos sporta veidos”, “Rīgas labākais treneris”, “Gada notikums sportā”, “Sporto visi kopā”, kā arī  “Uzlecošā zvaigzne sportā” un  nominācija “Par mūža ieguldījumu sportā”. 

Šogad “Rīgas sporta laureāts” nominācijām izvirzīti pazīstami sportisti un sabiedrībā labi zināmi treneri, populāras komandas,  kā arī skatītāju un dalībnieku plaši apmeklēti sporta notikumi. Nominantu sportistu un komandu vidū ir pludmales volejbolisti Mārtiņš Pļaviņš un Edgars Točs, šķēpmetējs Patriks Gailums, cīkstonis Viktors Reško, ātrslidotājs Haralds Silovs, bokseris Mairis Briedis, vingrotājs Edvīns Rodevičs, vieglatlēte Sindija Bukša, basketbolistes Baiba Eglīte un Ieva Kūlīte, ūdens motosportiste Ieva Millere, peldētāja Ieva Maļuka, dambretiste Jeļena Česnakova, paravieglatlēts Aigars Apinis, BK “TTT Rīga”, Rīgas Volejbola skolas sieviešu komanda, HK “Kurbads”, kamaniņbraucēji Oskars Gudramovičs un Pēteris Kalniņš, sporta deju dejotāji Marts Smolko un Tīna Bazīkina. Gada balvai izvirzīti treneri Mārīte Lūse, Mārtiņš Zībarts, Valentīna Eiduka, Jūlija Kuzmina, Igors Vihrovs un Oļegs Sarokins, kā arī sporta notikumi – Federācijas Kausa izcīņa (FED Cup) tenisā, “World RX of Latvia” sacensības rallijkrosā, “Baltic Grand Prix” sacensības sporta dejās un “Tet Rīgas maratons”.

Konkursu “Rīgas sporta laureāts” un tā uzvarētāju sveikšanas pasākumu rīko Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI