DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
23. decembrī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Svinīgos apstākļos pieņēma jauniegādātos gaisa kuģus un jūras patruļkuterus

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

FOTO: Artis Vītols, VRK

Piektdien, 20. decembrī, Rīgas pasažieru ostā notika jauniegādāto Valsts robežsardzes gaisa kuģu un jūras patruļkuteru pieņemšanas svinīgā ceremonija.

Pasākuma laikā tika demonstrēti Valsts robežsardzes gaisa kuģi – divi divdzinēju helikopteri «Agusta 109E Power» un divi jaunie viendzinēja vieglās klases helikopteri AW 119 Kx, kā arī iekšējās drošības fonda projekta ietvaros jauniegādātie trīs piekrastes patruļkuteri.

Pasākuma dalībnieki klātienē vēroja patruļkuteru karogu iesvētīšanas svinīgo ceremoniju, kā arī kļuva par lieciniekiem tam, kā Valsts robežsardze piešķir simboliskus vārdus «Vidzeme», «Zemgale», «Kurzeme» un «Latgale» Valsts robežsardzes gaisa kuģiem.

Pasākumā piedalījās  iekšlietu ministrs Sandis Ģirģens, Iekšlietu ministrijas valsts sekretārs Dimitrijs Trofimovs, Itālijas vēstnieks Latvijā Sebastiano Fulci, iekšlietu dienestu un sadarbības iestāžu vadītāji, kā arī jauniegādātās tehnikas piegādātāji «Leonardo – Societá per azoni» un pilnsabiedrības «Alunaut Marine» pārstāvji. 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI