DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
19. decembrī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ekonomika

A.Rostovskis kļuvis par EUROCHAMBRES Prasmju un uzņēmējdarbības komitejas līdzpriekšsēdētāju

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Par Eiropas lielākās uzņēmēju biedrības, kas apvieno 20 miljonu uzņēmumu, EUROCHAMBRES Prasmju un uzņēmējdarbības (Skills & Enrepreneurship)  komitejas līdzpriekšsēdētāju kļuvis Latvijas lielākās uzņēmēju biedrības Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras prezidents Aigars Rostosvkis.

Kopumā EUROCHAMBRES izveidotas piecas komitejas, kuru uzdevums ir rūpēties par uzņēmējdarbībai būtisku jomu attīstību, tostarp vienoto tirgu, mazo un vidējo biznesu, Eiropas ilgtspēju, u.c. Prasmju un uzņēmējdarbības komitejas līdzpriekšsēdētāja būs arī austriete Marta Šulca (Martha Schultz).

Šī komiteja ir atbildīga par to, lai darbaspēka zināšanas un prasmes atbilstu biznesa pieprasījumam, attīstot cilvēkresursu kapitālu, iesaistot darba tirgū jauniešus, kā arī rūpējoties par mūžizglītības programmu pieejamību.

“Zināšanas un talants ir tas, kas nodrošina uzņēmējdarbības attīstību un izaugsmi, bez gudriem cilvēkiem nav iespējams radīt preces un pakalpojumus, ko realizēt tirgū, tādēļ šī komiteja, kuras mērķis ir rūpēties par izglītības atbilstību biznesa nepieciešamībām, man šķiet ļoti nozīmīga, jo īpaši, ja vēlamies realizēt LTRK izvirzīto vīziju, ka Latvijai ir jābūt vietai, kur pulcējas talanti,” saka A.Rostovskis.

EUROCHAMBRES apvieno 46 Eiropas valstu Tirdzniecības un rūpniecības kameras, tostarp LTRK, un atbalsta savus biedrus jeb Eiropas uzņēmējus, kā arī to centienos radīt labvēlīgu uzņēmējdarbības vidi Eiropas ekonomiskajā zonā. Organizācija apvieno vairāk nekā 20 miljonus dažāda lieluma uzņēmēju.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI