DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
19. decembrī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Kultūra

Norisinājās Valsts robežsardzes koledžas labdarības akcija

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Šī gada nogalē Valsts robežsardzes koledžā norisinājās labdarības akcija „Ziemassvētki ikvienam no mums!”, kuras mērķis bija atbalstīt Rēzeknes novada speciālās pamatskolas audzēkņus.

Akcijas noslēgumā, šī gada 18.decembrī Valsts robežsardzes koledžas personāls un kadeti devās uz Rēzeknes novada speciālo pamatskolu, lai bērniem nogādātu sarūpētās dāvanas un iepriecinātu viņus ar skanīgu priekšnesumu.

Ziemassvētku vecīša un jautro rūķu lomā iejutās Valsts robežsardzes koledžas Profesionālās izglītības dienesta Trešās mācību rotas kadeti, kuri ikvienu klātesošo iesaistīja jautrās rotaļās un dejās. Svētku pasākumu ieskandināja Valsts robežsardzes koris, dziedot sirsnīgas Ziemassvētku dziesmas. Bet īpašas emocijas bērniem sagādāja Valsts robežsardzes koledžas Kinoloģijas dienesta Kinoloģijas centra kinologi un dienesta suņi, kuri demonstrēja suņu paklausības vingrinājumus, rādīja interesantus trikus un pat atrada noslēpto mantiņu Ziemassvētku vecīša zābakā.

Rēzeknes novada speciālās pamatskolas direktora Georga Ignatjeva vārdā, sakām lielu paldies ikvienam, kurš piedalījās labdarības akcijā un palīdzēja uzburt brīnumaino Ziemassvētku sajūtu viņu skolā un katra bērniņa sirdī. 

Savukārt, mēs sakām lielu paldies Rēzeknes novada speciālās pamatskolas audzēkņiem par viņu skaisto koncertu un skolas vadībai – par sirsnīgo uzņemšanu!

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI