DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
17. decembrī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

18.decembrī EPALE tiešsaistes seminārs par karjeras virzību

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Gada nogalē Eiropas pieaugušo izglītības elektroniskā platforma EPALE atsāk izglītojošu lekciju ciklu - 18. decembrī no plkst. 11.00 līdz 12.30 notiks tiešsaistes video seminārs jeb vebinārs “Pieaugušo karjeras virzība”, ko vadīs karjeras konsultante Jolanta Priede.

Karjeras veidošana nereti mēdz būt liels izaicinājums ne tikai skolu absolventiem, bet arī cilvēkiem ar darba pieredzi. Darba vietas un profesijas mainās, cilvēkam ir jāmācās un jāpārkvalificējas - tie ir tikai daži no uzdevumiem, kuri liek pārvērtēt zināšanas, prasmes un talantus arī pusmūžā. Vebinārā “Pieaugušo karjeras virzība” būs iespēja gūt ieskatu gan par pieprasītākajām prasmēm un spējām nākotnes darba tirgū, gan metodēm, kas palīdz veikt rakstura pašizpēti un analizēt savu profesionālās personības tipu.

Tas, cik veiksmīgi izdodas attīstīt savu karjeru vai  to restartēt pusmūžā, atkarīgs arī no aspektiem, uz kuriem mēdzam koncentrēties mazāk, piemēram – veselības stāvoklis,  iepriekšējā darba vietā gūta neveiksmīga pieredze. Arī šie jautājumi tiks aplūkoti vebinārā “Pieaugušo karjeras virzība”.

Vebināra straumējums ikvienam būs pieejams EPALE – Latvija Facebook kontā un vietnē YouTube: https://youtu.be/pIkMctw1PZU.

ES pieaugušo izglītības elektroniskā platforma EPALE Latvijā tiek attīstīta Izglītības un zinātnes ministrijas Erasmus+ projekta “EPALE Nacionālais atbalsta dienests” ietvaros.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI