DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
10. decembrī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

Mainīgajos laika apstākļos aicina būt piesardzīgiem uz ceļa

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Atbilstoši meteorologu prognozei, sākot ar šodienu 10. decembri valstī ieplūdīs vēsāks un sausāks gaiss un naktīs gaisa temperatūra noslīdēs zem nulles. Šodien visā valstī brīžiem līst un snieg, dienas otrajā pusē gaisa temperatūra sāka pazemināties un ceļi sāk apledot. Naktī uz trešdienu gaidāms sals līdz pat -9 grādiem, ceļi apledos. Aicinām autobraucējus būt īpaši piesardzīgiem un izvēlēties autoceļa seguma stāvoklim atbilstošu braukšanas ātrumu un distanci!

Šādos laikapstākļos situācija uz autoceļiem var mainīties ļoti strauji, iespējams arī melnais ledus, kas ir īpaši bīstams, jo ir grūti pamanāms. Arī turpmākajās dienās bieži būs sagaidāms lietus un sniegs un pūtīs brāzmains vējš. Līdz pat piektdienai gaisa temperatūra svārstīsies ap nulli un nokrišņu būs maz, bet nedēļas nogalē to daudzums un arī gaisa temperatūra no jauna pieaugs.

Aicinām informēt par apledojumu vai citiem sarežģījumiem uz valsts autoceļiem, zvanot  uz  VAS Latvijas Valsts ceļi diennakts bezmaksas informatīvo tālruni 8000 5555.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI