DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
04. decembrī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Liepājā notiks tikšanās ar remigrantiem

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Lai veicinātu remigrantu iniciatīvas remigrācijas procesu stiprināšanu un stiprinātu remigrantu kopienu un piederību Liepājas videi, 12. decembrī, pulksten 18.00 Liepājas biznesa inkubatorā, Dārza ielā 4/8 notiks tikšanās “Ar pasaules pieredzi Liepājā” remigrantiem, potenciālajiem remigrantiem un viņu ģimenes locekļiem.

Pasākuma gaitā dalībnieki tiks iepazīstināti ar Liepājas biznesa inkubatora piedāvātajām iespējām, kā arī remigranti dalīsies pieredzē par sadarbību biznesa uzsākšanai Liepājā.

Lai pieteiktos pasākumam, līdz 10. decembrim ir jāaizpilda pieteikšanās anketa, šeit: ejuz.lv/arpasaulespieredzi.

Pasākums norisināsies Ziemassvētku noskaņās, tādēļ mazākajiem apmeklētājiem būs iespēja piedalīties dažādas aktivitātes − rotaļās, atrakcijās, kā arī spēlēt galda un interaktīvas spēles.

Tikšanās ar remigrantiem notiek projekta “Remigrācijas sekmēšanas pakalpojumi pašvaldībās” ietvaros. Projekta ietvaros tiks organizētas arī cita aktivitātes: konference “Darba un karjeras attīstība – tendences un iespējas remigrantiem”, saliedēšanās pasākums remigrantu ģimenēm “Ģimeņu sporta pēcpusdiena”, projekta norises laikā Lielbritānijā, Nīderlandē, Zviedrijā, Dānijā un Īrijā notiks 6 informatīvi semināri “Karjeras iespējas un dzīves kvalitāte Liepājā”, notiks arī pašvaldību speciālistu apmācības par remigrācijas jautājumiem.

Projekts tiks īstenots no 2019. gada oktobra līdz 2020. gada maijam. Galvenais projekta realizētājs ir Liepājas pilsētas pašvaldības administrācija, sadarbības partneri − Kurzemes plānošanas reģions, Liepājas speciālā ekonomiskā zona (LSEZ) un LIAA Liepājas Biznesa inkubators u.c.

Projekta kopējās izmaksas ir 9900 eiro, tās visas tiek segtas no VARAM finansējuma.

 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI