DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
04. decembrī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

1. tramvajā notiks prozas lasījumi bērniem

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Sestdien, 7. decembrī, 1. tramvaja maršruta posmā: “Jugla” - “Latvijas Nacionālā bibliotēka”, notiks pasākums “Stāstu tramvajs bērniem”. Tramvajs no galapunkta “Jugla” Brīvības gatvē 409a izbrauks plkst. 12.03. Prozas lasījumus tramvajā organizē Starptautiskais Literatūras festivāls “Prozas lasījumi” sadarbībā ar “Rīgas satiksmi”.

Pasākuma apmeklētāji tramvajā varēs iekāpt ikvienā 1.maršrutā tramvajam paredzētajā pieturvietā. Ņemot vērā to, ka vietu skaits ir ierobežots, pasākumā dalība jāpiesaka iepriekš, rakstot organizatoriem vēstuli “facebook” lapā “Prozas lasījumi” vai uz e-pasta adresi prozaslasijumi@gmail.com. Braucienam jāiegādājas biļete un jāreģistrē e-talons.

Starptautiskais literatūras festivāls “Prozas lasījumi 2019” dažādās Rīgas vietās notiks no 3. līdz 8. decembrim. Festivāla programma atrodama www.prozaslasijumi.lv.

Plašāku informāciju par “Rīgas satiksmes” piedāvātajiem pakalpojumiem, maršrutu sarakstiem, biļešu veidiem un citiem jaunumiem var saņemt interneta mājas lapā www.rigassatiksme.lv vai sociālajos tīklos “twitter” un “facebook”. 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI