DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
03. decembrī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ekonomika

Tallinā notiks pārtikas nozarē strādājošo uzņēmēju biznesa seminārs

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Trešdien, 4.decembrī Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera sadarbībā ar Latvijas vēstniecību Igaunijā un Igaunijas Tirdzniecības un rūpniecības kameru Latvijas vēstniecībā Igaunijā rīko biznesa semināru Latvijas un Igaunijas pārtikas rūpniecībā strādājošajiem uzņēmējiem ar mērķi veicināt un paplašināt abu valstu uzņēmēju sadarbību pārtikas nozarē. Semināru atklās Latvijas vēstnieks Igaunijā Raimonds Jansons.

Pasākuma programmā paredzēta Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras prezentācija, iepazīstinot Igaunijas uzņēmumus ar Latvijas biznesa vidi un tās piedāvātajām iespējām. Tāpat arī plānotas Latvijas uzņēmēju prezentācijas par savu uzņēmumu darbības jomām, sadarbības piedāvājumiem un interesēm, kā arī Igaunijas pārtikas tirdzniecības uzņēmumu prezentācija par pārtikas eksporta iespējām uz Igauniju.  Pasākuma noslēgumā tiks organizēta Latvijas un Igaunijas pārtikas nozarē strādājošo uzņēmēju kontaktbirža, dodot iespēju abu valstu uzņēmējiem veidot jaunus kontaktus un pārrunāt jau konkrētas sadarbības iespējas. 

Latvijas un Igaunijas pārtikas nozares saista cieša sadarbība un liela abpusēja interese. Saskaņā ar statistikas datiem gan Latvija, gan Igaunija ir viens no lielākajiem otras valsts pārtikas preču importa un eksporta partneriem, kas liek uzņēmējiem apzināt arvien jaunas sadarbības iespējas un strādāt pie jaunu produktu piedāvājumu klāsta.

Biznesa seminārs tiek organizēts LTRK Igaunijas-Latvijas pārrobežu sadarbības programmas projekta “DELBI 2” organizētās tirdzniecības misijas ietvaros..

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI