DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
26. novembrī, 2019
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Kultūra
1
1

Aicinām piedalīties LVM Meža dienu uzlīmju konkursā

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Gatavojoties ikgadējiem LVM Meža dienu pasākumiem, AS “Latvijas valsts meži” (LVM) aicina ikvienu interesentu piedalīties radošā konkursā un izveidot uzlīmju dizainu “Meža dienas 2020” par tēmu ­“Jaunaudze”.

Labākais konkursam iesniegtais darbs pārtaps LVM Meža dienu uzlīmē, ko saņems ikviens pasākuma dalībnieks, un vēstīs par pasākumiem “LVM Meža dienas 2020” pasākumiem. Uzvarētājdarba autors balvā iegūs no Latvijas valsts mežā auguša bērza darinātu longbordu, kā arī iespēju piepildīt autobusu ar klases biedriem, ģimeni un draugiem, lai dotos apmaksātā braucienā uz Baltijā lielāko meža nozares pasākumu “Latvijas meža dienām” Tērvetē 2020. gada 22. maijā.

Uz uzlīmes jāattēlo:

  • uzraksts “MEŽA DIENAS 2020”
  • AS “Latvijas valsts meži” logo
  • savs skatījums par tēmu – JAUNAUDZE

Ievēro:

  • uzlīmes lielums nedrīkst pārsniegt 8 cm platumu/garumu/diametru
  • formai nav nozīmes
  • darbus jāsūta uz e-pasta adresi: skola@lvm.lv
  • iesūtīšanas termiņš: 20. decembris
  • zīmējuma oriģināls jāsaglabā, jo uzvaras gadījumā, tas būs nepieciešams!

Tēma “Mežs Latvijai. Nākamie 100” vienoja vairāk nekā 1000 darbu autorus, kuri pērn piedalījās Meža dienu uzlīmju konkursā. Konkursa žūrijai izvēlēties vienu labāko darbu nebija viegli, tāpēc papildu uzvarētāja noteikšanai, žūrija izvirzīja arī simpātiju balvas ieguvēju. Par “Meža dienas 2019” uzlīmju konkursa uzvarētāju tika sumināta Talsu pamatskolas 6.a klases skolniece Emīlija Prihodjko. Eduards Jaujenieks no Aknīstes vidusskolas 4. klases saņēma simpātiju balvu, jāatzīmē, ka arī pirms diviem gadiem šajā konkursā viņš tika nominēts kā simpātiju balvas ieguvējs. Arī Eduards, tāpat kā Emīlija balvā saņēma Latvijā ražoto bērza saplākšņa skrituļdēli no “Lokalboards” un viņa zīmējums pārtapa uzlīmē.

Katru gadu LVM aicina skolas un citus dabas draugus piedalīties gadskārtējās Meža dienu pasākumos visā Latvijā. Nu jau trešo gadu meža draugiem būs iespēja apmeklēt Baltijā lielāko meža izziņas pasākumu "Latvijas Meža dienas", kas 22. un 23. maijā norisināsies Latvijas valsts mežu dabas parkā Tērvetē. Pasākuma laikā būs iespējams atklāt, kā no mazas sēklas top mežs, aplūkot, kā darbojas meža tehnika un, protams, piedalīties daudzveidīgās aktivitātēs vairāk nekā 100 meža izziņas pieturās! Vairāk informācijas: www.latvijasmezadienas.lv

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI