DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
26. novembrī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ekonomika

Aicinām uzņēmējus uz diskusiju par Liepājas reģiona attīstību

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Latvijas lielākā uzņēmēju biedrība Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) Kurzemes reģionālā nodaļa aicina uzņēmējus 4.decembrī tikties ar LTRK prezidentu Aigaru Rostovski un Liepājas domes priekšsēdētāju Jāni Vilnīti, lai diskutētu par biznesa vides attīstību.

Pasākums notiks 4.decembrī no plkst. 14:00, “Lielā Dzintara” Kamerzālē. Ar prezentāciju “Biznesa un izglītības vide Liepājā” uzstāsies J.Vilnītis, savukārt A.Rostovskis stāstīs par pasaules elpu un tās ietekmi Latvijā. Savukārt par to, vai Eiropas nauda palīdzēs izkļūt no vidējo ienākumu slazda, skaidros Eiropas Komisijas pārstāvniecības Latvijā ekonomists Mārtiņš Zemītis.

Sadarbības partnera bankas Citadele ekonomists Mārtiņš Āboliņš uzstāsies ar prezentāciju “Latvijas ekonomikas aktualitātes un lielie izaicinājumi”, bet Liepājas speciālās ekonomiskās zonas pārvaldnieka vietnieks Uldis Hmieļevskis stāstīs par zonas attīstību un izaicinājumiem 2020.gadā. Pēc tam par informāciju tehnoloģijām, biznesu un inovācijām stāstīs Liepājas pašvaldības padomniece IT izglītības un attīstības jautājumos, programmētāja Agate Ambulte.

Pēc tam klātesošajiem būs iespēja apskatīt stendu “Liepājas uzņēmēju sasniegumu parāde”, lai pēc tam paneļdiskusijā runātu par biznesa vidi Liepājā 2020.gadā, priekšrocībām, attīstību un tendencēm.

Aicinām interesentus reģistrēties pasākumam savlaicīgi, jo vietu skaits ierobežots. Pasākuma programma un reģistrēšanās pieejama tiešsaistē: https://www.mitto.me/ltrk-kbk-liepaja/register 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI