DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
26. novembrī, 2019
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Kultūra

1.decembrī Radio NABA 17. gadadiena, ēterā svētku programma

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Latvijas mūziķu apvienības Tribes of the City, Nostra, Nikto, Idioti.Trupa, Praga II, Zem segas, Banga un Pamirt ar īpašām koncertprogrammām audio un video tiešraidē sveiks Radio NABA un tās klausītājus 17. gadadienā.

Svētdien 1. decembrī, Latvijas Radio 6 – Latvijas Universitātes Radio NABA ar muzikālu tiešraides programmu atzīmēs savu 17. dzimšanas gadadienu. Svētku ēteru visas dienas garumā veidos jau par tradīciju kļuvušās dzīvās mūzikas sesijas Latvijas neatkarīgo mūziķu izpildījumā un sarunas ar dzimšanas dienas svinību viesiem. Runājot par mūziķiem un grupām, kuras koncertē dzimšanas dienas koncertā, tās līdz šim nekad nav atkārtojušās, tātad uzstājas pirmo reizi. Sākot no plkst. 12.00 grupas koncertēs sekojošā secībā – Banga, Praga II, Nostra, Nikto, Pamirt, Zem segas, Idioti.Trupa un Tribes of the City. Katra koncerta garums ap 20 minūtēm un tie būs skatāmi arī videotiešraidē.

Kopējā svētku programma sāksies jau no plkst. 11.00 un būs klausāma līdz pat pusnaktij. Radio ēterā būs dzirdami dažādu paaudžu Radio NABA ētera instruktori, būs spēles un konkursi, karsti sveicieni un labi viesi. Svētku programmu vadīs Ahhhtis, Ričijs, Vicis, Arturs Laime un Uldis no raidījuma “Nabarīts”, Atis Žagars un Valters Mednieks no “Top 25”, raidījumu “KŪL” vadītājas Anete Enikova un Māra Uzuliņa, raidījuma “Subjektīvie mērījumi” vadītāja Ieva Nagliņa un Jānis Jansons no raidījuma “Vārnu laiks”. Vakara svētku  noslēgumā, kā ierasts plkst. 20.00 pieredzes bagātākais raidījuma vadītājs Dambis un Aldis Blicsons raidījumā “Bitīt Matos”, savukārt plkst. 23.00 programmu noslēgs raidījums “Partitūra” Ģirta Rozentāla un Māras Kalniņa vadībā.

Aicinām svētku programmas veidošanā iesaistīties arī Radio NABA klausītājus. Zvanot uz studijas tālruni būs iespēja ne tikai izteikt laba vēlējumus, bet arī piedalīties svētku programmas veidotāju sarūpētajos konkursos ar iespēju laimēt jauno Radio NABA 2020. gada kalendāru un dažādus mūzikas albumus. Aktualitātēm līdzi varēs sekot sociālajos medijos, izmantojot mirkļabirku #NABAsvin.

Latvijas Radio 6 - Latvijas Universitātes radio NABA ir kultūras, urbāni inteliģentās vides un alternatīvā dzīvesveida sabiedriskais medijs, kas ik nedēļu piedāvā vairāk nekā 40 autorraidījumus par mūziku, kultūru, vēsturi, zinātni, vidi un cilvēkiem. Pilnu radio programmu var atrast naba.lv un latvijasradio.lv.

Pagriez pasauli 95,8 FM, naba.lv un mobilajās lietotnēs.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI