DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
21. novembrī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts pārvalde

Administratīvi teritoriālās reformas komisiju vadīs Artūrs Toms Plešs

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Ceturtdien, 21.novembrī, Administratīvi teritoriālās reformas komisijas pirmajā sēdē par komisijas priekšsēdētāju ievēlēts Artūrs Toms Plešs, bet par komisijas sekretāru - Ēriks Pucens. 

Saeima šodien apstiprināja Administratīvi teritoriālās reformas komisijas locekļus, un tajā strādās arī deputāti Arvils Ašeradens, Jānis Dombrava, Andris Kazinovskis, Regīna Ločmele-Luņova un Viktors Valainis. 

Speciālu Administratīvi teritoriālās reformas komisiju Saeima izveidoja 7.novembrī, un tās darbā plānots izskatīt likumprojektu “Administratīvo teritoriju un apdzīvoto vietu likums” un citus ar administratīvi teritoriālo reformu un tās īstenošanu saistītos likumprojektus un jautājumus. 

Paredzēts, ka komisija savu darbību veiks līdz visu ar administratīvi teritoriālo reformu un ar to saistīto likumprojektu izskatīšanai. 

Saskaņā ar Saeimas kārtības rulli atsevišķu likumdošanas uzdevumu veikšanai Saeima var izveidot speciālas komisijas. Komisijas pirmo sēdi sasauc un līdz komisijas priekšsēdētāja ievēlēšanai vada Saeimas sekretārs, un turpmākās sēdes sasauc un vada komisijas priekšsēdētājs. Komisija no saviem locekļiem ievēlē priekšsēdētāju un sekretāru, ja nepieciešams – arī priekšsēdētāja biedru.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI