DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
20. novembrī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Rīgas pašvaldības darbinieki iepazīsies ar Trauksmes celšanas likuma praktisko piemērošanu

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Ceturtdien, 21. novembrī plkst. 10.00 Rīgas domē (Rātslaukums 1) sāksies ikgadējais RD Birokrātijas apkarošanas centra organizētais korupcijas novēršanas un apkarošanas apmācību seminārs. Šī gada seminārs veltīts Trauksmes celšanas likuma, kurš stājās spēkā 2019. gada 1. maijā, piemērošanas praktiskajiem aspektiem.

Semināru atklās Rīgas domes priekšsēdētājs Oļegs Burovs, un to vadīs Rīgas domes Drošības, kārtības un korupcijas novēršanas jautājumu komitejas priekšsēdētājs Dainis Turlais. Seminārā piedalīsies Rīgas pašvaldības institūciju un kapitālsabiedrību darbinieki.

Pārstāvji no Valsts kancelejas Valsts pārvaldes politikas departamenta un Dokumentu pārvaldības departamenta sniegs informāciju par Trauksmes celšanas likumu un pirmo pieredzi tā īstenošanā. RD Birokrātijas apkarošanas centrs informēs par iekšējo trauksmes celšanas sistēmu Rīgas pašvaldībā. Savukārt Valsts policijas Iekšējās kontroles biroja, Valsts ieņēmumu dienesta un Korupcijas novēršanas apkarošanas biroja speciālisti dalīsies ar praktisko pieredzi trauksmes cēlēju ziņojumu izskatīšanā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI