DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
20. novembrī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Rīgas mērs kopā ar “Rīdze” skolēniem un kori “Sono” dosies Ziemassvētku egļu meklējumos

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Ceturtdien, 21.novembrī, Rīgas domes priekšsēdētājs Oļegs Burovs kopā ar SIA „Rīgas meži” pārstāvjiem, žurnālistiem, Pārdaugavas Mūzikas un mākslas skolas kori “Sono” un Rīgas pamatskolas “Rīdze” skolēniem dosies uz „Rīgas mežu” Tīreļu mežniecību, lai izraudzītos krāšņākās Rīgas Ziemassvētku egles.

Kā ik gadu, pasākuma laikā tiks izvēlētas trīs Ziemassvētku egles: viena no tām tiks novietota Doma laukumā, otra - 11.novembra krastmalā (pie Akmens tilta), bet trešā - Rātslaukumā.

Šāds Ziemassvētku egļu izraudzīšanās pasākums Rīgai piederošajos mežos tradicionāli norisinās katru gadu, un uz to vienmēr tiek pieaicināti viesi. Šogad – XII Latvijas Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku priekšvakarā - Rīgas lielās Ziemassvētku egles tiks meklētas kopā ar topošajiem svētku dalībniekiem. Kā arī pasākumā piedalīsies pamatskolas “Rīdze” 6.klase, kuras skolniece Marta Reke šogad bija līdzautore mēra valsts svētku apsveikumam.

Aicinām mediju pārstāvjus piedalīties Rīgas Ziemassvētku egļu izraudzīšanās pasākumā plkst.12.00 SIA “Rīgas meži” Tīreļu mežniecībā (pielikumā karte). Izbraukšana no Rīgas domes plkst. 11.30.

Aicinām izvēlēties pasākumam piemērotu apģērbu un apavus!

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI