DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
12. novembrī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Suminās labākos Rīgas bērnudārzu darbiniekus

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Trešdien, 13. novembrī, plkst. 16.00 Rīgas Kultūras un tautas mākslas centrā „Mazā ģilde” (Amatu iela 5) Rīgas domes priekšsēdētājs Oļegs Burovs, Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta komitejas priekšsēdētāja Eiženija Aldermane un Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta (RD IKSD) direktora p.i. Ivars Balamovskis pasniegs Rīgas pašvaldības balvas labākajiem pirmsskolu darbiniekiem, par godprātīgu, profesionālu pedagoģisko darbu, kā arī par ieguldījumu pirmsskolas izglītības attīstībā. Svinīgajā pasākumā tiks pasniegta arī Martas Rinkas piemiņas gada balva „Mūžs veltīts bērniem”.

Laureātes saņem Goda rakstu, sudraba piespraudi saules simbolā, ko veidojuši mākslinieki Inita un Vitauts Straupes, kā arī Rīgas pašvaldības piešķirtas naudas balvas.

Balvas labākajiem bērnudārza darbiniekiem ik gadu tiek pasniegtas, lai sekmētu sistēmisku Rīgas pirmsskolu darbinieku ieguldījuma izvērtēšanu, lai motivētu darbiniekus darba kvalitātes paaugstināšanai, kā arī, lai izteiktu atzinību par sasniegumiem un ieguldījumu pirmsskolas izglītībā un tās attīstībā Rīgā.

Pasākumu rīko Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments.

Balvu pasniegšanas ceremonijā laipni gaidīti arī plašsaziņas līdzekļu pārstāvji.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI