DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
08. novembrī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Kultūra
1
1

Izsludina konkursu “Par novadu ziņu televīzijas sižetu veidošanu 2020.gadā”

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Konkursa mērķis ir nodrošināt visu novadu ziņu televīzijas sižetu izgatavošanu un pārraidīšanu sabiedriskā pasūtījuma īstenošanai VSIA “Latvijas Televīzija” (Latvijas Televīzija), kā arī iespējami plašā apraidē komerciālajā/-s lineārajā/-s televīzijā/-s un daudzplatformu vidē 2020.gadā.

Konkursa priekšmets ir novadu ziņu, ieskaitot diasporas aktualitātes, televīzijas sižetu izgatavošana un pārraidīšana sabiedriskā pasūtījuma īstenošanai 2020.gadā. Novadu ziņu televīzijas sižeti aptver informāciju par visiem Latvijas novadiem atbilstoši spēkā esošajam administratīvi teritoriālajam iedalījumam, republikas nozīmes pilsētām (neskaitot Rīgu) un Latvijas diasporas aktualitātēm.

Konkursa finansējums ir EUR 244 259,00 t.sk. PVN 21%).

Ar Konkursa nolikumu var iepazīties mājas lapā internetā www.neplpadome.lv, sadaļā “Televīzija, radio”, “Komerciālās televīzijas”, “Konkursi”.

Pretendenti piedāvājumus iesniedz līdz 2019.gada 2.decembra plkst. 11.00 NEPLP sekretariātā (Rīgā, Doma laukuma 8A). Piedāvājumu pieņemšana darba dienās laikā no pulksten 10.00 līdz 16.00.

Labs saturs
1
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI