DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
08. novembrī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts aizsardzība

Patriotiski atklāts pasākums “Latviešu karavīrs laikmetu griežos” Saldū

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

7. novembra vakarā Saldū patriotiskā gaisotnē tika atklāts pasākums “Latviešu karavīrs laikmetu griežos” uz kuru pulcējās jaunieši no dažādām Latvijas jaunatnes organizācijām – no biedrībām “Latvijas Mazpulki” un “Latvijas Skautu un gaidu centrālā organizācija”, Jaunsardzes centra, kā arī Saldus novada skolu audzēkņi.

Pasākuma dalībniekus uzrunāja Saldus novada domes priekšsēdētājs Māris Zusts, atvaļinātais pulkvedis Juris Dalbiņš un Saldus vidusskolas direktore Inga Mankus.

Vakara gaitā jaunieši tikās sadraudzības pasākumā, kur bija jāveic dažādas aktivitātēs Saldus vidusskolas apkārtnē – komandas darbs, kas rosīja emocijas, cīņas sparu un kopības sajūtu.

Savukārt šodien, 8. novembrī, ikviens Saldus novada iedzīvotājs un viesis ir aicināts iesaistīties kādā no pasākuma aktivitātēm:

  • no plkst. 13.00 līdz 19.00 O. Kalpaka laukumā būs apskatāma Nacionālo Bruņoto spēku, Valsts policijas, Valsts Ugunsdzēsības un glābšanas dienesta, Valsts robežsardzes dienesta ieroču un ekipējumu displeji.
  • No plkst. 14.00 līdz 16.30 Saldus Mūzikas un Mākslas skolas ēkā būs iespēja apmeklēt “Dzīvās bibliotēkas”, kur notiks tikšanās ar biedrības “Latvijas Ģenerāļu klubs” biedriem un karavīriem par profesiju stāstiem.
  • No plkst. 17.30 līdz 18.00 Lāpu gājiens Saldus pilsētas ielās. Pulcēšanās Avotu ielā 12.
  • No plkst. 18.00 līdz 18.30 Pasākuma noslēguma svinīgā ceremonija O. Kalpaka laukumā.

Informējam, ka pasākuma laikā, 8. novembrī, Saldus pilsētā būs satiksmes ierobežojumi. Aicinām būt saprotošiem par satiksmes ierobežojumiem un atbalstīt pasākumus ar savu dalību!

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI