DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
06. novembrī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts vērtības

Saeimā atklās jauniešu fotokonkursa “Varoņu spēks” izstādi

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

"Tu un es par Latviju!"

FOTO: Gints Jankovskis

Saeimas namā ceturtdien, 7.novembrī, notiks jauniešu fotokonkursa “Varoņu spēks” izstādes svinīgā atklāšana un konkursa uzvarētāju, kā arī viņu pedagogu sveikšana.

Izstādi atklās Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece, kā arī Saeimas Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas priekšsēdētājs Juris Rancāns, Zemessardzes komandieris brigādes ģenerālis Egils Leščinskis un Jaunsardzes centra Plānošanas un organizācijas departamenta direktors Juris Juškāns.

Saeimā tiks izstādīti desmit darbi, kas atzīti par fotokonkursa “Varoņa spēks” uzvarētājiem. Svinot Latvijas armijas 100.dzimšanas dienu un atzīmējot Lāčplēša dienu, fotokonkursā tika aicināti piedalīties jaunieši vecumā no 15 līdz 25 gadiem. Konkursa mērķis – veicināt jauniešu patriotismu, piederību savai valstij, kā arī radošumu.

Pēc izstādes atklāšanas konkursa uzvarētāji un viņu pedagogi dosies ekskursijā pa Saeimas namu, viesosies Saeimas Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijā, kā arī apmeklēs Nacionālo bruņoto spēku Jūras spēku Patruļkuģu eskadru un dosies izbraukumā ar patruļkuģi “Rēzekne”.

Fotokonkursu organizē Saeima, un to rīko Saeimas Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisija sadarbībā ar Nacionālajiem bruņotajiem spēkiem un Jaunsardzes centru.

Fotokonkursa izstādi atklās ceturtdien, 7.novembrī, pulksten 10.35 Saeimas nama Lielajā vestibilā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI