DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
04. novembrī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Lauku attīstība

Godinās Gada balvas zivsaimniecībā “Lielais loms 2019” laureātus

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Piektdien, 8. novembrī, zemkopības ministrs Kaspars Gerhards kultūras pilī “Ziemeļblāzma”, Rīgā, svinīgā ceremonijā apbalvos Zemkopības ministrijas Gada balvas zivsaimniecībā “Lielais loms 2019” laureātus un veicināšanas balvu saņēmējus – zivsaimniecības nozares uzņēmējus un jaunos darbiniekus.

Ministrs Kaspars Gerhards: ““Lielais loms” jau piekto gadu pulcē nozares izcilākos pārstāvjus – pirmrindniekus, kas ar savu darbu un sasniegtajiem rezultātiem ir spējuši parādīt lieliskus rezultātus zivsaimniecības nozarē. Katra “Lielā loma” balva ir pierādījums tam, ka gan zivsaimnieku, gan ministrijas ieguldītais darbs sekmē nozares attīstību un izaugsmi.”

Gada balvas “Lielais loms 2019” dalībnieki tika vērtēti sešās nominācijās – “Gada uzņēmums jūras zvejniecībā”, “Gada uzņēmums jūras piekrastes un iekšējo ūdeņu zvejniecībā”, “Gada uzņēmums akvakultūrā”, “Gada uzņēmums zivju apstrādē”, “Ieguldījums zivsaimniecības un ūdeņu apsaimniekošanas popularizēšanā” un “Jauns un daudzsološs nozarē”, kā arī tiks pasniegta balva “Par mūža ieguldījumu zivsaimniecībā”.

Zemkopības ministrijas Gada balva zivsaimniecībā “Lielais loms” ir nozares augstākā atzinība par nozīmīgiem sasniegumiem un ieguldījumu nozares labā. Balvas mērķis ir veicināt zivsaimniecības nozares attīstību un nozīmīgumu sabiedrībā.

Šogad “Lielais loms” notiek 5. reizi, tajā piedalījās 23 dalībnieki. Vairāk informācijas “Lielais loms” tīmekļvietnē www.lielaisloms.lv.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI