DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
01. novembrī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Tava drošība

Rīt Latvijas ugunsdzēsības muzejā notiks dārgumu medības!

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Jau rīt, 2.novembrī, tieši 60 dienas pirms stāsies spēkā Ugunsdrošības noteikumu prasība, kas nosaka, ka visos mājokļos jābūt uzstādītiem dūmu detektoriem, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) ar Latvijas ugunsdzēsības muzeju (LUM) Hanzas ielā 5 organizēs atvērto durvju dienu ar dažādām aktivitātēm un dārgumu medību spēli muzeja ekspozīcijā.

Rīt visas dienas garumā, no 10.00 līdz 16.00, gan lieliem, gan maziem interesentiem būs iespēja interesantā un izzinošā veidā pavadīt dienu – spēlēt dažādas ar drošību saistītas spēles, izraisīt telpā sadūmojumu un pārbaudīt, kā uz to reaģē dūmu detektors, kā arī spēlēt ūdens golfu un iejusties ugunsdzēsēja glābēja lomā. Galvenajā aktivitātē, dārgumu medību izpētē muzejā, iejūtoties detektīva lomā, būs jārisina mīklas un jāatšifrē pavedieni, kas gala rezultātā ļaus iegūt balvas.

Dalība pasākumā ir bez maksas un tajā tiek aicināts ikviens apmeklētājs! Iepriekšēja sagatavošanās, lai veiktu aktivitātes, nav nepieciešama – atbildes uz visiem jautājumiem būs atrodamas LUM ekspozīciju zālēs, bet dārgumu medību uzdevumu lapu būs iespējams saņemt turpat muzejā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI