DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
01. novembrī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme
1
1

Rīgas, Daugavpils un Rēzeknes noslogotākajās pasta nodaļās izveidotas ātrās kases

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Lai nodrošinātu klientu efektīvāku apkalpošanu un pasta pakalpojumu operatīvāku noformēšanu, Latvijas Pasts no 2019.gada 1.novembra izveidojis bezmaksas sūtījumu izsniegšanai paredzētas speciālas ātrās kases, kas darbojas katru darbdienu vairākas stundas noslogotākajā klientu apkalpošanas periodā. Novembrī ātrās kases strādās astoņās lielākajās un apmeklētākajās pasta nodaļās Rīgā, Daugavpilī un Rēzeknē, bet, analizējot aktuālo situāciju sūtījumu pieņemšanā un izsniegšanā, arī decembrī plānotas papildu izmaiņas klientu apkalpošanas uzlabošanai.

Ņemot vērā starptautisko ienākošo sūtījumu pieaugumu, tuvojoties gada nogalei, Latvijas Pasts no 2019.gada 1.novembra izveidojis speciālas ātrās kases bezmaksas sūtījumu izsniegšanai, kurās vairākas stundas katru darbdienu iespējams izņemt pasta sūtījumus, neizmantojot kopējo pasta pakalpojumu saņemšanas rindu. Ātrās kases darbojas četrās apmeklētākajās pasta nodaļās Rīgā – 58., 67., 69. un 83.pasta nodaļā, divās Daugavpilī – 1. un 17.pasta nodaļā un divās Rēzeknē – 1. un 4.pasta nodaļā.

Izmantojot ātro kasi, kurā klientu apmeklētākajās stundās katru darbdienu nav pieejami citi pakalpojumi, var saņemt ierakstītas vēstules, sīkpakas un pakas, kam nav nepieciešama muitas nodokļa un pēcmaksas iekasēšana.

Precīzs pasta nodaļu saraksts, kur darbojas ātrās kases sūtījumu izsniegšanai, kā arī to darbalaiks apskatāms šeit.

Analizējot aktuālo situāciju sūtījumu pieņemšanā un izsniegšanā, tiks izvērtēta nepieciešamība īstenot papildu izmaiņas klientu apkalpošanas uzlabošanai pasta nodaļās arī decembrī.

Labs saturs
1
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI