DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
30. oktobrī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Vakardien Ventspils novadā ugunsdzēsēji glābēji likvidēja ceļu satiksmes negadījuma sekas

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no šī gada 29.oktobra plkst. 6.30 līdz 30.oktobra plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma 35 izsaukumu – četrus uz ugunsgrēku dzēšanu, 26 uz glābšanas darbiem un pieci izsaukumi bija maldinājumi.

Vakardien ugunsdzēsēju glābēju palīdzība bija nepieciešama pēc vairākiem ceļu satiksmes negadījumiem. Plašākais no tiem vakardien no rīta bija noticis Ventspils novadā uz autoceļa Rīga-Ventspils. Izsaukums tika saņemts plkst. 8.50 un, ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka vienā no automašīnām atrodas bojā gājis iesprostots cilvēks, savukārt no smagās automašīnas degvielas bākas noplūst degviela. Izmantojot hidrauliskos instrumentus, cilvēks no automašīnas tika atbrīvots, bet, izmantojot absorbējošās bonas, noplūdusī degviela tika savākta. Lai novērstu tālāku degvielas noplūdi, ugunsdzēsēji glābēji sākotnēji izmantoja ķīli un pēc tam degvielas bāku demontēja. Darbu noslēgumā tika sakārtota arī ceļa braucamā daļu. Plkst. 12.03 VUGD darbu notikuma vietā pabeidza.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji devās uz izsaukumiem, kur dega atkritumi, sadzīves mantas, sodrēji ēku dūmvados, autoiekrāvējs, dzīvokļa grīda.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI