DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
29. oktobrī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

Rīgā notiek starptautiska konference par darba vidē balstītu mācību attīstību

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Eiropas profesionālās izglītības Prasmju nedēļas ietvaros Izglītības un zinātnes ministrija 2019. gada 30. oktobrī organizē starptautisku konferenci “Mācību vadītāji – darba vidē balstītu mācību panākumu atslēga?”.

Sešu valstu - Vācijas, Slovākijas, Latvijas, Grieķijas, Itālijas un Portugāles - izveidotā sadarbības tīkla trešā tikšanās Rīgā  būs veltīta darba vidē balstītu mācību vadītājiem uzņēmumos un profesionālās izglītības iestādēs, lai nodrošinātu kvalitatīvu un mūsdienīgu profesionālo izglītību.

Konferences laikā tiks prezentēta arī Latvijas, Lietuvas un Igaunijas pieredze darba vidē balstītu mācību vadītāju sagatavošanai pēc vienotas metodikas (tandēma mācības), kas izstrādāta ES Erasmus+  projektā „Jaunu pieeju izmēģināšana prakšu vadītājiem skolās un uzņēmumos darba vidē balstītās mācībās-TTT4WBL”.

Konference tiek organizēta Eiropas platformas pieredzes apmaiņai profesionālajā izglītībā ietvaros. Šāds pasākums jau trešo gadu notiek saistībā ar 2012. gadā Berlīnē parakstīto Memorandu par sadarbību profesionālajā izglītībā Eiropā.

Konference notiek no plkst. 10.00 līdz plkst. 18.00 viesnīcā Radisson Blu Daugava,  Kuģu ielā 24, Rīgā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI