DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
20. oktobrī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts pārvalde

Valsts prezidents piedalīsies imperatora svinīgajā kronēšanas ceremonijā Japānā

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

No 21. līdz 25. oktobrim Valsts prezidents Egils Levits atradīsies darba vizītē Japānā, Tokijā. Viesošanās laikā paredzēta dalība Viņa Majestātes imperatora Naruhito un imperatores Masako svinīgajā kronēšanas ceremonijā un pasākumos Imperatora pilī, kā arī vairākas divpusējas tikšanās.

Darba vizītes laikā Valsts prezidents tiksies ar V. E. Japānas premjerministru Šinzo Abi (H. E. Mr Shinzo Abe), Japānas–Latvijas Parlamentārās sadraudzības grupas priekšsēdētāju V. E. Hirofumi Nakasoni (H. E. Mr Hirofumi Nakasone) un ar Latvijas goda konsulu Osakā Tamio Išibaši (Mr Tamio Ishibashi). Latvijas vēstniecībā Japānā Valsts prezidentam plānota tikšanās ar Japānas latviešu kopienas pārstāvjiem, kā arī Japānas jaukto kori “Gaisma” un latviešu valodas studentiem.

Tāpat Egils Levits Japānā tiksies ar V. E. Rumānijas Republikas prezidentu Klausu Verneru Johannisu (H. E. Mr Klaus Werner Iohannis) un viesosies Vasedas Universitātē, kur tiksies ar universitātes prezidentu Aiji Tanaku (Mr Aiji Tanaka), apmeklēs universitātes muzeju un uzstāsies ar lekciju “Latvijas skatījums uz mūsdienu izaicinājumiem, ar ko sastopas demokrātiskās iekārtas”.

Valsts prezidentu Egilu Levitu darba vizītē pavadīs dzīvesbiedre Andra Levite.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI