DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
16. oktobrī, 2019
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ekonomika

LU studentu Biznesa inkubators jaunajā sezonā piedāvās stipendijas biznesa uzsācējiem

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Līdz 27. oktobrim visi Latvijas Universitātes (un arī citu augstskolu*) studenti neatkarīgi no studiju līmeņa un fakultātes, ir aicināti pieteikt savas idejas un komandas dalībai LU studentu Biznesa inkubatora jaunajā sezonā.

Pieteikties atbalstam biznesa uzsākšanai var visu Latvijas augstskolu studenti neatkarīgi no studiju līmeņa un specializācijas, pie nosacījuma, ka komandā ir vismaz viens LU students. Pieteikšanās elektroniski - aizpildot anketu http://bit.ly/lusbi8.

Jau pēc divām nedēļām - 22. oktobrī plkst. 17:00 vecajā LU Bioloģijas fakultātē Kronvalda bulvārī notiks Matchmaking night, kur topošie un esošie jaunie uzņēmēji varēs atrast sev komandas biedrus un pat biznesa idejas, ar ko startēt dalībai inkubatorā šosezon. Vairāk par pasākumu: https://www.facebook.com/events/2160509497589709/

Laiks un nauda 

Vispirms LU studentu Biznesa inkubators piedāvā saviem dalībniekiem pārbaudīt biznesa idejas dzīvotspēju 3 mēnešu pirms-inkubācijas programmā, kas ir balstīta uz Stīva Blanka (Steve Blank) izstrādātas metodoloģijas. Šogad jaunie uzņēmēji, kuri veiksmīgi izies pirmo etapu un piedalīsies inkubatora organizētajā “Demo dienā” februāra sākumā, varēs pretendēt uz naudas balvām, pateicoties ERAF līdzfinansētājam projektam Nr. 1.1.1.3/18/A/007" Latvijas Universitātes inovāciju granti studentiem". 

Labākajiem pirms-inkubācijas dalībniekiem piedāvās iespēju turpināt attīstību inkubācijas programmā nākamos 6 mēnešus un saņemt stipendiju 200 EUR (bakalaura un maģistra studentiem) un 228 EUR (doktorantūras studentiem) apmērā.

Viss iekļauts

Visiem inkubatora sezonas dalībniekiem ir pieejamas biroja, pasākumu (semināru) un ražošanas telpas, kā arī fantastiska iespēja izmantot 3D printerus un lāzergriezēju. Lai tiktos ar potenciālajiem klientiem un veiktu pirmās sava produkta pārdošanas, dalībnieki piedalās Inovāciju stendā Modes un izklaides centrā "Rīga Plaza", savukārt profesionālu foto, video un mārketinga materiālu izveidei ir pieejama FOTO un VIDEO Studija Biznesa, vadības un ekonomikas fakultātes telpās. 

Biznesa cilvēki apkārt neļaus padoties!

Inkubatora komanda kopā ar profesionāliem koučiem, mentoriem un biznesa ekspertiem rūpēsies, lai jaunie uzņēmēji saņemtu visu nepieciešamo atbalstu savas idejas attīstīšanai; citi inkubatora dalībnieki mudinās iet uz priekšu. Turklāt dalībnieki saņems informāciju par Latvijā un Eiropā notiekošajiem grantu konkursiem, investīciju sesijām, akseleratoru uzņemšanām un citām atbalsta programmām.  

Pieteikšanās LU studentu Biznesa inkubatora jaunajai sezonai – līdz 27. oktobrim, elektroniski aizpildot anketu. 

Latvijas Universitātes studentu Biznesa inkubators ir lielākais studentu biznesa inkubators Latvijā. Inkubators ir izveidots un darbojas pateicoties mecenātu, Latvijas Universitātes un  LU Biznesa, vadības un ekonomikas fakultātes atbalstam. 

Mecenātu ziedojumus administrē Latvijas Universitātes fonds. 

* Piedalīties Inkubatora jaunajā sezonā var arī citu augstskolu esošie un bijušie studenti, ja viņu komandas sastāvā ir arī vismaz viens LU students vai pēdējo 2 gadu absolvents. 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI