DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
15. oktobrī, 2019
Lasīšanai: 1 minūte
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ārlietas

Notikusi otrā Sankciju koordinācijas padomes sēde

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

2019. gada 14. oktobrī Ārlietu ministrijā norisinājās otrā Sankciju koordinācijas padomes sēde, kuras laikā apsprieda jautājumus par Starptautisko un Latvijas Republikas nacionālo sankciju likuma un ASV Ārvalstu aktīvu kontroles biroja (Office of Foreign Assets Control, OFAC) sankciju piemērošanu.

Sēdes laikā Ārlietu ministrija iepazīstināja institūciju pārstāvjus ar iniciatīvu izveidot ministrijas mājaslapā sadaļu, kurā tiks ievietoti visu iesaistīto institūciju publiski pieejamie materiāli sankciju jomā.

Sankciju koordinācijas padome ir Ministru kabineta izveidota konsultatīva institūcija, kuras mērķis ir koordinēt kompetento institūciju darbību, kuras ir atbildīgas par starptautisko vai nacionālo sankciju izpildi.

Plašāka informācija par sankcijām atrodama Ārlietu ministrijas mājaslapas sadaļā “Sankcijas”. Lai regulāri saņemtu informāciju par aktualitātēm sankciju jomā, aicinām pierakstīties jaunumiem, sūtot pieprasījumu uz Ārlietu ministrijas informatīvo e-pastu: sankcijas@mfa.gov.lv.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI