DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
15. oktobrī, 2019
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme
1
1

LP aicina izvēlēties labāko pastnieku un pasta operatoru katrā Latvijas reģionā

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Latvijas Pasts jau devīto reizi rīko tradicionālo konkursu Mans Pastnieks, lai katrā Latvijas reģionā noteiktu un godināto to pastnieku un pasta nodaļas operatoru, kuru klienti atzinuši par uzticamāko, izpalīdzīgāko un atbildīgāko. Konkursa anketu iespējams aizpildīt un iesniegt tiešsaistē http://anketa.pasts.lv/, savukārt aizpildīšanai ar roku un nosūtīšanai Latvijas Pastam ar jau apmaksātu piegādi anketas ir ievietotas visos laikrakstu un žurnālu abonēšanas katalogos 2020.gadam, kas bez maksas piegādāti lasītāju pastkastītēs. Anketas iespējams iesniegt līdz 2020.gada 31.janvārim.

Latvijas Pasta 3800 darbinieku vidū strādā ap 150 dažādu profesiju pārstāvju, no kuriem vislielāko un vienlaikus arī būtiskāko daļu – aptuveni 3000 darbinieku – veido pastnieki un pasta nodaļu darbinieki. Pateicoties šo darbinieku ikdienas darbam, visā Latvijā, arī uz vistālāko un vientulīgāko lauku viensētu, tiek piegādātas vēstules, sīkpakas, abonētie preses izdevumi un sniegti citi pasta pakalpojumi.

Lai izteiktu atzinību un pateiktu paldies par labo darbu savam pasta darbiniekam, Latvijas Pasts jau devīto reizi aicina ar anketas starpniecību novērtēt pastnieku un pasta nodaļu darbinieku profesionālās īpašības – atbildību pret veicamo darbu, komunikācijas spējas, laipnību, precizitāti un zināšanas.

Labākais 2019.gada pastnieks un pasta nodaļas operators konkursa Mans Pastnieks ietvaros tiks noskaidrots katrā Latvijas reģionā – Kurzemē, Latgalē, Vidzemē, Zemgalē un Rīgā. Iedzīvotāju vērtējumā labākie pastnieki un pasta operatori saņems vērtīgas balvas no Latvijas Pasta.

Konkursa Mans Pastnieks 2019 anketa dukātā formā oktobra sākumā ir izsūtīta kopā ar Latvijas Pasta laikrakstu un žurnālu abonēšanas bezmaksas katalogu 2020.gadam, kas piegādāts to klientu pastkastītēs, kuri kādu no preses izdevumiem abonējuši pēdējo divu gadu periodā. Aizpildītas anketas līdz 2020.gada 31.janvārim jāievieto jebkurā Latvijas Pasta vēstuļu kastītē vai jānodod pasta nodaļā – anketas nosūtīšana ir apmaksāta. Jau patlaban Latvijas Pasts no klientiem saņēmis aptuveni 1500 aizpildītu anketu. Savukārt tiešsaistē konkursa anketu līdz minētajam datumam iespējams aizpildīt un nosūtīt šeit.

Latvijas Pasta organizētajā konkursā Mans Pastnieks 2018 labākā darbinieka nominācijai tika  izvirzīti 1686 Latvijas Pasta pastnieki vai pasta operatori, par kuriem tika saņemts vairāk nekā 8500 klientu anketu.

Labs saturs
1
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI