DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
15. oktobrī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Liepājā bezmaksas lekcijā stāstīs par pārtikas nepanesībām un alerģijām

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Lai veicinātu veselīga uztura paradumu ieviešanu ikdienā un izpratni par uztura ietekmi uz veselību, sestdien, 19. oktobrī pl. 11.00 Liepājas Olimpiskā centra Saules zālē notiks lekcija par pārtikas nepanesību un alerģijām.

Divu stundu garajā lekcijā un diskusijā uztura speciāliste Līga Jaunzema pastāstīs par uztura lomu pārtikas alerģiju, pārtikas nepanesību un citu alerģisku simptomu ārstēšanā. Lekcijā “Pārtikas nepanesības un alerģijas” tiks apskatīti arī ar alerģiju profilaksi saistītie jautājumi par ādas kopšanu, gremošanas trakta simptomu atvieglošanu, nepamatotu beztermiņa diētas ietekmi uz bērna veselību u.c. alerģiju saistīto komplikāciju aizkavēšanā. 

Uz lekciju tiek aicināts ikviens interesents, jo īpaši tie, kuriem ir aktuāli ar uzturproduktu nepanesību saistīti jautājumi, kā arī alerģiju pacienti vai viņu tuvinieki. Dalība lekcijā ir bez maksas. Vietu skaits ir ierobežots, tāpēc lūdzam iepriekš pieteikties, zvanot vai sūtot īsziņu uz tālruni 28 612 877 (Līga).

Projekta “Liepāja.Vesels.Aktīvs.Laimīgs” ietvaros tiek organizētas dažādas veselīga uztura meistarklases un publiskās lekcijas par dažādām tēmām, piemēram, uzturs, plānojot mazuli, aktuālās diētas un to mīti, uzturs un sports, saldumi, uztura bagātinātāji u.c. Aicinām sekot līdzi aktuālajai informācijai Liepājas pilsētas pašvaldības mājaslapā: www.liepaja.lv/veseliba.

Lekcijas tiek finansētas Eiropas Sociālā fonda projekta Nr.9.2.4.2/16/I/088 “Liepāja.Vesels.Aktīvs.Laimīgs” ietvaros.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI